jueves, 24 de noviembre de 2016

#TastingSchools#Bergen#EdvardGrieg


Hem començat a treballar enllaçant la música amb Bergen, la ciutat noruega pertanyent al nostre projecte Erasmus+.
En primer lloc situem la ciutat de Bergem al mapa i mirem la distància fins a Dénia. Veiem diverses fotos de la ciutat per vorer la diferència de les cases i els paisatges amb Dènia.

 Després de vorer la distància deduïm que la forma més ràpida d'anar és amb avió.Ens sorpren molt com la mar entra fins la ciutat, i forma xicotets o grans llacs.


Les cases són de fusta, amb teulades amb pendents molt marcades per la quantitat de neu que cau al llarg de l'any.
El que més ens sorprén és la neu, aquí a Dénia no han vist nevar mai.Una altra cosa que no hem vist mai fins ara i ens ha sorprés i agradat molt, molt, molt són les Aurores Boreals, hi ha de molts colors.
Hem començat la nostra ruta amb el compositor de Música clàssica Edvard Grieg.
"Edvard Grieg va nàixer a Bergen el 15 de juny de 1843. Compositor noruec considerat el principal representant de la música nacionalista del seu país. Edvard Grieg va iniciar la seua formació musical amb sa mare, Gesine Judith Grieg"
La primera obra que escoltem i treballem d'Edvard és "El matí".Ens ha agradat molt, així que continuarem treballant les diferents obres d'Edvard Grieg, i també continuarem estudiant la ciutat de Bergen, ens queden moltes coses per descobrir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario